fredag

Jag är trött. Det har varit en otroligt lång vecka, och jag är inte riktigt säker på varför det känts så tungt. Förmodligen mörkret, långa jobbdagar och en massa press och stress då deadlinen för en del av det vi pysslat med hela sommaren är söndag, vilket effektivt betyder idag. Jaja, jag tror att vi har fått allting gjort. Det ser så ut. Undrar om jag kan lura någon till att koka lite kaffe…

När jag har haft en lång dag tycker jag hemskt mycket om att slappna av i köket. Denna veckan har sett ganska mycket matlagning. I måndags kväll gjorde jag en stor lasagne, som blev lunch till både mig och A tisdag och onsdag. I tisdags blev det thai green curry med kyckling och flata risnudlar. Igår en version av Chicken Paprikash, fast med sås och lite vitlök i också. Tagliatelle till det. Imorse lagade jag spaghetti med kräftstjärtar, crème fraîche, dill och citron som jag ska ha till lunch idag. Det blir säkert gott. Och häromdagen hittade jag riktig chorizo, inte prickig-korv utan riktig spansh en i affären. Fy vad gott det var. Med potatisgratäng, fetaost och soltorkade tomater.

Jag hittade en otroligt söt liten laptop häromdagen som jag tror att min bonus kanske vill köpa mig. Den är inte dyr, och jag skulle så gärna vilja ha en liten dator till mail och surf och blogg – plus att jag ska köpa mig en ny digitalkamera snart. Den gamla har fått nog. Det är inte så konstigt efter alla dessa år. Jag vill hemskt gärna blogga ordentligt igen, men jag behöver en kamera. Bara text räcker inte längre till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s