Läst i november 2022

Foto av Designecologist, Pexels.com

Det blev bara tio böcker i november, vilket nog är lägst i år. Jag somnar med min Storytel Reader i handen vareviga kväll, trots att jag lägger mig tidigt för att hinna läsa en stund. Men så är det. Mörker, mycket på jobbet och inte minst världens piggaste ettåring. Vissa saker i den listan är mer angenäma än andra. (Egentligen gillar jag mörkret nu när adventstider är här, men det är verkligen inte helt lätt att kliva ur sängen klockan 06 de dagar jag ska till kontoret.)

  1. Magiska godiskulor av Baek Heena – ✯✯✯✯✯
  2. Kim Jiyoung, born 1982 av Cho Nam-Joo – ✯✯✯✯
  3. Min storslagna kärlek (Skärblackatrilogin, #3) av Jenny Jägerfeld – ✯✯✯✯✯
  4. Marple: Twelve new stories av bl.a Elly Griffiths, Val McDermid och Lucy Foley – ✯✯✯
  5. Skuggläge (Strindberg, #3) av Kristina Ohlsson – ✯✯✯✯
  6. P.S. I still love you (Lara Jean, #2) av Jenny Han – ✯✯✯
  7. Bleeding Heart Yard av Elly Griffiths – ✯✯✯✯
  8. Vit krysantemum av Mary Lynn Bracht – ✯✯✯
  9. Julakuten för ensamma hjärtan av Callum Bloodworth – ✯✯✯✯
  10. Almost American Girl av Robin Ha – ✯✯✯✯✯

Ganska få titlar men flera mycket bra betyg! Längre texter kommer så fort jag hinner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s