Läst i september 2022

Foto av Rikka Ameboshi pu00e5 Pexels.com

Jag har haft ett ganska bra läsflow i september och det kan ju faktiskt vara trevligt att sammanfatta lite grann. Särskilt som jag som vanligt ligger efter med mina inlägg och ser att septembers första bok är nästa bok i mina utkast…!

 1. Nina Stibbe – One day I shall astonish the world✯✯✯✯
 2. Yrsa Sigurðardóttir – Arvet✯✯✯✯
 3. Sarah Vaughan – Hennes rykte✯✯✯✯
 4. Alice Dadgostar – Göra mig förtjänt✯✯✯✯✯
 5. Meg Mason – You be mother✯✯✯✯✯
 6. Cédric H Roserens – Happísland – the short but not too brief tale of a Swiss spy in Iceland ✯✯✯✯
 7. Peter Doherty – A likely lad✯✯✯✯
 8. Christina Lindström och Jan Andersson – Under samma tak✯✯✯✯
 9. Lina Bengtsdotter – Lågorna✯✯✯
 10. Sharon J Bolton – The Pact✯✯✯✯✯
 11. Moa Herngren – Skilsmässan✯✯
 12. Ruth Ware – The It Girl✯✯✯✯
 13. Lisa Jewell – The family remains✯✯✯✯
 14. Callum Bloodworth – 36 frågor om kärlek✯✯✯
 15. Ann Edliden – Dör för dig ✯✯✯✯
 16. Ann Cleeves – The darkest evening✯✯✯✯

Mycket som varit bra denna månad, alltså! Det skapar ju förstås ett flow. Och just nu har jag så mycket intressant att läsa att det är inte klokt. Senaste boken i Peter James serie om Roy Grace landade i min Kindle igår, och så har jag ett par e-böcker lånade från bibblan som pockar på min uppmärksamhet – för att inte tala om de fysiska böcker jag har hemma. Marcus Berggrens En bra plats i skallen ska få vara med mig under potentiella lugna stunder i helgen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s