Oplanerad semesterpaus

Jag hade inte alls några planer på att ta någon bloggpaus under semestern, men nu har jag varit ledig i två veckor och det har visst råkat bli så ändå. Kanske blir det tid om ett tag, men just nu har det varit mycket annat att stå i. Blommor och god mat och vänner och familj och stickning och böcker och bad och sånt. Just nu har vi fullt upp på hemmaplan med att få ordning på vår lägenhet. Nog för att vi bott här i snart ett år, men jag var höggravid när vi flyttade in och sedan kom en liten bebis och… ja.

Ett axplock av bilder får räcka för denna gången – men jag kommer tillbaks! Förhoppningsvis med lite mer disciplinerat bloggande…!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s