Storasyster ser dig av Hanna Hellquist

Detta är ett min stora idol Hanna Hellquists kåserier i DN mellan 2003 och 2005, inlästa av henne själv och mycket trevlig lyssning. Kanske har jag läst vissa i otroliga En tryckare på Blue Moon Bar, som kom först elva år efter denna utgåva – det minns jag inte. Men, som jag skrev på instagram – det är smart, skarpt, sorgligt och skojigt. Och så genuint och äkta som bara Hellquist kan. Hon är bannemig ett unikum i mediavärlden.

Boken kan man köpa här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s