Textkommunikation, 100p

Jag fick någon sorts smärre livskris i våras som medförde en idé om att plugga något igen. Det är fjorton år sedan jag blev klar med mina universitetsstudier och även om jag faktiskt lär mig nya saker på jobbet varje dag så har det inte riktigt samma glans (i mitt sinne) som att studera.

Något som jag alltid har gillat är att skriva. I min nya tjänst får jag göra det ganska mycket, men det är alltid kul att utvecklas och lite nya idéer föddes. Första steget, om jag bestämmer mig för att gå vidare, är att komplettera mitt gymnasiebetyg med kursen Textkommunikation som är på 100p, så under höstterminen ska jag läsa den på 25%. Kursen började igår, första deadline är i början på september, så igår var det informationsmöte och jag fick ställa väckarklockan trots att jag har nästan tre hela semesterveckor kvar.

Det blir spännande, det här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s