Smakebit på søndag, 17 mars 2019 – The Stone Circle av Elly Griffiths

(null)

Det är söndag igen och det är St Patrick’s Day! Glöm därmed inte att ha på dig grönt idag, för annars kan det komma en leprechaun och nypa dig…
(null)

Dagens Smakebit är inte irländsk, även om en av huvudpersonerna, Cathbad, är från Irland. Ja, bi har gissat rätt, det är senaste Ruth Galloway-boken jag äntligen hade tid att börja med igår, och som nu har fått mig att kliva upp jättetidigt, för
tanken på en stund med kaffe och Ruth var bara oemotståndlig. 
(null)

(null)

Än så länge bjuder Göteborg på ösregn och blåst denna söndag. Jag har hört ryktas om scones lite senare, och i eftermiddag ska vi hem till mina föräldrar på middag. Tills dess: läsning, stickning, kanske se klart filmen vi började på igår
innan jag blev så sömnig att jag knappt förstod svenska språket (Isn’t it romantic med fabulösa Rebel Wilson), lite lagom sådär. 
Denna veckan är jag bara på kontoret två dagar, på tisdag ska vi vara hemma hos vår högsta chef hela dagen och på torsdag åker en kollega och jag till Köpenhamn för att delta i Nordic Business Travel Summit under torsdag och fredag. Omväxling
förnöjer och nu kan jag faktiskt börja räkna ner till vår semester! 
Önskar dig en underbar dag 💝 Fler Smakebitar finns denna vecka hos Flukten fra virkeligheten

 

(null)

0 reaktioner till “Smakebit på søndag, 17 mars 2019 – The Stone Circle av Elly Griffiths”

  1. Det høres ut som du skal ha en fin dag 🙂
    Det er skjønt å stå opp tidlig og få en liten stund med kaffe og bok. Jeg hadde også planer om det i dag, men så stod også mannen min opp og så pratet vi istedenfor 🙂 Det er også fint, men ikke det jeg hadde lyst til i dag 🙂 Jeg skal få til en lesestund litt senere.
    Ha en riktig fin søndag!

    Gilla

  2. Oh så spännande, någon som verkligen kan bygga upp en intressant öppning. Tack för smakbit, trevlig söndag. Är helt svartklädd idag, dåligt med grönt i garderoben. Tack för smakbit och trevlig söndag

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s