A little bit of allt möjligt

 

I fredags firade vi fem år av storhet (och ödmjukhet och anspråkslöshet ;-)) och såhär såg jag ut innan jag gick från kontoret. Har upptäckt storheten i att använda läppenna som läppstift. Sitter som berget! Vill du se lite från våra fem år finns en käck liten video här. 

 
 
Det var stående bord, så att säga, här är ”huvudrätten”. Såsen var fantastisk men det är svårt att äta kycklingspett med en hand på ett värdigt sätt, det är det…! 
 
 
Vid 20-tiden hade jag fått nog – fyra timmars stående på betonggolv efter första veckan efter semestern tog ut sin rätt, och jag åkte hem. Såhär vacker var himlen över Marklandsgatan då, som en enda stor sockervaddstuss. 
 
 
Under kvällen hade Någon kommit förbi med te och kort också! Det visade sig i efterhand att jag faktiskt var hemma redan när leveransen skedde, men jag blev överraskad på lördagsförmiddagen istället. Har ännu inte smakat, men det ska vara en inkörsport till Lapsang Souchong – som jag sedan fick smaka på i lördags och nu inte kan sluta tänka på. 
 
 
Startade lördagsmorgonen på lugnast möjliga sätt. Kaffe och skräck, what’s not to like? 
 
 
Det var dags för Magasin Duetts event på Hönö på eftermiddagen och världens snällaste pappa skjutsade ty Västtrafik är inte så lätta att ha med att göra på lördagar. 
 
 
 
Men först en kopp kaffe på egen hand, lite stickning och läsning och havsluft skadar aldrig. 
 
 
Gudomlig lunch sedan med M och S på Franses Skärgårdspub – hel rökt makrill, vad sägs om det? Fantastiskt gott. 
 
 
 
 
En kaffe- och glasspaus efter eventet inne på Fiskemuséet satt där den skulle. 
 
 
Hade den stora ynnesten att få skjuts till fastlandet – Arnolds gatukök hade då inget Z på min tid, det säger jag bara… men, visst, på den tiden var inte Eketrägatan den bussmetropol det är idag 😉 
 
 
 
 
Detta var dagen då jag således fick besöka alla hållplatser på 16-bussens sträckning för första gången! Här är lite utsikt från Högsbohöjd. Ser ni havet på nedersta bilden? Just det! Även rabarbertonic med gula ubåtar i, ty kvällens underhållning var just Yellow Submarine, som jag aldrig sett. Mycket trevligt, mycket psykedeliskt. 
 
 
Vacker men kylig söndagsmorgon. Dessa muggar har rest runt hela Jersey och sedan över halva kontinenten för att uppfylla sitt värv. Nu så! 
 
 
Efter lite shopping, bl.a denna underbara blus, blev det BAD. Ja, det blåste, ja, det var bara 17 grader men nog var det gudomligt ändå. 
 
 
 
 
Plockig middag efter ett par Twin Peaks-avsnitt – sallad med kulturtantsketchup på och ohemula mängder ost. 
 
 
Handlade min lunch innan klockan slog sju imorse – inte mitt mest inspirerade klockslag. Men grekisk yoghurt med frukt, nötter och frön satt som en smäck. Nu har glamouren inget motstycke för det är tvättstugedags! 

0 reaktioner till “A little bit of allt möjligt”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s