Friyay, friends!

 

Jag köpte dessa skorna förra våren, men det har inte blivit av att jag har använt dem. Men så fick jag ett infall förra helgen när jag skulle gå och handla och tog på mig dem och de är faktiskt både bekväma och söta – så de har servat mig väl denna veckan. Bra Deichmann! 

 
 
Sofia bjöd på köttfärssås i onsdags och när vi hade brutit upp gick vi båda och tränade på varsitt håll. Jag var egentligen jättetrött, men 4 km powerwalk var både lagom svettigt och lagom skönt. 
 
 
På väg hem sprang jag på J på bussen, helt av en slump, och kom så hem uppfylld av både träningsendorfiner, köttfärsås och glädje. Bra grejer, mitt i veckan! Rakt in i duschen och rätt ner i bingen därifrån. Gäsp. 
 
 
Igår var det åskkvalmigt på eftermiddagen, jag kunde varken bli sval eller bekväm och föreslog bad, om inte syndaflod och åska skulle hinna komma. Sagt och gjort! Någon stjärna hade tappat sin Magnum dock 😦 
 
 
Det var inte jättevarmt i luften, det kan jag inte påstå, men det är fortfarande otroligt skönt i vattnet! 
 
 
Det är även väldigt skönt att stiga upp när man vet att det finns kaffetermos och muffins som väntar på bryggan! Sedan hem till kvällsmat, Broadchurch och avslut av ett stickprojekt som jag ska berätta mer om snart 🙂 
 
 
Imorse lade jag upp till ett nytt försök av Reyma och spenderade nu lunchen med att komma igång. Känns bra! Ikväll har vi stor fest med jobbet – vi fyller fem år inom några veckor – och sedan är det helg! Imorgon ska jag lajva riktig stickare på Fishermen’s Blues event på Hönö, resten av helgen lär bli både spännande och mycket avslappnande. Yellow Submarine och ett revanschparti Trivial Pursuit har utlovats… och kanske en Bella med ananas… Hoppas även hinna läsa lite grann och komma ikapp – första veckan efter semestern är tung. 
 
Vad ska ni göra i helgen? 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s