Mid-week meditation

 
Så fin och trevlig träff med Bokbubblarna i måndags! Från vänster: Sofie, yours truly, Linda, Anna, Bea, Linda och Metta
 
 
 
 
God dryck, god mat, vacker inredning åt ena hållet men läskig åt andra 😉 Sedan hem för att se sista avsnittet av The Affair för säsongen. Har ni sett? Hör av er! 
 
Ja, vi pratade lite om böcker också förstås. Denna gången lästes lite olika ur Richard & Judy’s Book Club-utbudet, jag hade läst He said / She said av Erin Kelly, några hade läst Historieläraren och ett par till Then she was gone. Trevligt med tema men det blir förstås mer sammanhängande när alla läser samma. 
 
 
Kom ut till detta igår morse. Åtta grader och nästan frost! Faktiskt väldigt härligt, även om det blir lite konstigt att ta på sig både kofta och jacka på morgonen och så är det sedan 20 grader varmt på eftermiddagen. Men men, man får vänja sig och parera. 
 
 
Tillbaks på gymmet! Testade Friskis i Majorna för första gången men det var inte min favorit. Funkar dock om man råkar vara i närheten, absolut. Gillar att de hade en konstgräsbana mitt i det hela, dock…! 
 
 
4 km i halvsnabbt tempo, lagom uppstart tycker jag ändå. 
 
 
I påskas fick jag ett fantastiskt garn och en beskrivning till en sjal av Metta i påskägget. Det tog flera månader innan jag vågade ge mig på det, och första försöket blev ingen succé direkt (vilket delvis inte var mitt fel, faktiskt). Men jag gjorde ett nytt försök på ett billigt merinogarn och i helgen blev den klar! Den är inte perfekt, det kan jag inte säga, men jag är otroligt nöjd och ganska stolt ändå! 
 
 
 
 
 
En vacker sensommarkväll måste utnyttjas, så vi åkte och badade framåt kvällningen. Så otroligt vackert – och skönt! Det är så himla lagom i vattnet nu, även om det är svalt på land. Bra att ta med sig en liten tröja till efteråt, hur som helst. Sedan hem till kvällsmat och Broadchurch ❤ 
 
 
Idag regnar det av och till och detta halsband – som hör till mina absoluta favoriter – var helt rätt i sitt sammanhang! Notera även sjalen som är ute och luftar sig! Efter jobbet är jag bjuden på middag hemma hos Sofia, och antagligen svänger jag förbi Friskis på hemvägen. Start as you mean to go on! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s