Grönt är skönt

 
I lördags var vädret lynnigt och jag trött, så jag höll mig på hemmaplan. Gick förvisso och handlade och dessa klängväxter, som blir så fina om någon månad eller så, är nu på god väg. Lite regn gör så mycket! 
 
 
 
 
 
Jag skulle egentligen bara handla mjölk och kaffe, men de hade så fina gröna växter och jag har liksom inte ersatt alla som dog FÖRRA sommaren, så jag fyllde det jag hade med fyra fina ❤ Ja, jag kom faktiskt ihåg mjölk och kaffe också, det gjorde jag 😉 Dropparna på monsterans blad visar på vädret… 
 
 
Fin solosöndagsstart ❤ 
 
 
Igår var det Litterär salong: Over the Rainbow x 2 med Lars Gårdfeldt på Stadsbiblioteket – först med Sam Holmqvist, som skrivit avhandlingen Transformationer om translitteratur från Lasse-Maja via Carl Jonas Love Almqvist till Aurora Ljungstedt. Så himla intressant, ser fram emot att få tid att läsa den. 
 
 
Sam Holmqvist följdes av Fatima Bremmer som berättade om Ester Blenda Nordström. Jag har läst boken och jag har hört Sommarprogrammet men jag får inte nog! Tur att det ju finns en film på SVT Play också 😉 
 
 
Vid hemkomst efter en ganska trevlig men duggig promenad från Götaplatsen till Landala blev jag överraskad med hemsnickrad glasstårta! ❤ I år firades alltså födelsedag i dagarna tre, som sig förstås bör. Ni ser väl att det står Anna 36 mitt på? Ja, jag tänkte väl det. 
 
 
Idag började jag jobba igen och möttes av denna syn. Någon stackare som inte känner till att man inte kan ha paraply i Göteborg eftersom det regnar och blåser från alla håll samtidigt 😉 Det var INTE jag, det var det inte… 
 
 
Även en måndag lunch kräver lite glamour! Denna lådan har även en mellanvägg som man kan flytta – otroligt käckt om man som jag inte nödvändigtvis vill blanda allt som finns. Och resten av köttfärspaj från i lördags var inte dum, heller! 
 
Och ikväll blir det Bokbubblarträff på Pinchos, följt av sista avsnittet av The Affair för säsongen när jag kommer hem… inte så lite nyfiken, alltså! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s