Normandie, je viens!

(null)
Imorgon bitti bär det av! I år tar jag med mig datorn på semester, så förhoppningsvis kommer det faktiskt att bli mer aktivt här de närmaste veckorna. I förmiddags var jag ute i god tid (inte) för att hämta ett par paket och lite annat och tog en sista
titt efter ett par sandaler… och så stod en där, mitt på golvet, i min storlek, och var just vad jag letade efter. Fabulöst! Hämtade lite euro och nu har jag tvättat och packat och ska hoppa in i duschen och sen är det väl mest läggdags då. Resfeber?
Inte direkt, mest förväntan! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s