Riga, here we come

 

Har pratat om en tripp till Riga i sommar ett tag och sent igår kväll blev det klart! En dag emellan avslut för sommaren och sedan bär det av i ett par dygn. Ska bli hemskt spännande! Flera av mna vänner var där för sisådär tjugo år sedan och jag har varit nyfiken sedan dess. Fjorton arbetsdagar kvar, alltså…! (Jag älskar mitt jobb och tycker om att vara här, men i år är semestern otroligt efterlängtad av så många skäl, så jag räknar ner med glimten i ögat…!) 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s