Ännu en vecka har strax gått…

Ja, vi gör väl som vanligt! 🙂 
 
 
Mamma skickade en bild på Glenn från måndagens tidning och jag lyckades på något sätt få in den som bakgrund på skylten till vårt rum på jobbet. Funkar strålande på alla sätt och vis! Bonus: sommarjobbare J:s fossingar. 
 
 
Jag var på Backaplan och hämtade linser på lunchen och kunde inte motstå ett citrusparaply. Tyvärr går det inte att fälla upp ordentligt och tyvärr går det ju faktiskt inte att ha paraply i Göteborg när det regnar från alla håll samtidigt och blåser från alla övriga, men ändå. 
 
 
Men det ÄR ju mysigt… när man får vara inomhus. 
 
 
I tisdags hade jag lite tid över mellan möten och middag med vänner på Pinchos och tog en cold brew och lite kvalitetstid med Moxie på Espresso House. Varför de spelar så konstig musik är ett mysterium, så jag fick flytta på mig efter en stund. Men deras cold brew slår resten. 
 
 
Alltså, popcorn! Pinchos vet vad de gör. 
 
 
Jag drack en av varje av de blå alkoholfria cocktailsen, en ska smaka som de där blå och rosa godisarna och en som de blå flaskorna. Oklart om det verkligen är så det smakar men de är helt galet goda. Och söta… jag var rädd att jag skulle somna rakt över bordet när jag väntade på att klockan skulle bli dags men efter några klunkar sånt härnt var det fart i fruntimret igen. Vi hade hysteriskt roligt. 
 
 
Min kompis Annas son går upp klockan sex varje morgon och tar på sig silverskor. I onsdags var det läge även för mig. Notera gärna att det är kjolen på klänningen som står ut sådär, jag ska inte ha femlingar. 
 
 
Hittade även ett par små, diskreta solglasögon! 
 
 
Sushi med Hanna på kvällen. Trodde att vi skulle gå till Sushi Yama på Kungsportsplatsen, men det har blivit något annat, nämligen Sushi Kaze, och det var helt fantastiskt. Bästa sushin jag har ätit i Sverige tror jag. Helt ljuvligt. 
 
 
Kaffe och en makron och väldigt mycket skratt efteråt. 
 
 
I torsdags flexade jag ut efter lunch. Så himla skönt! 
 
 
 
 
 
Impulsköpte färska hallon och blåbär vilket resulterade i inpromptu smulpaj. Jag hade inga havregryn hemma (trodde jag – det hade jag, visade det sig efteråt) men använde hemgjord granola istället och det blev alldeles fantastiskt bra. Vaniljkvarg till blev en ypperlig lösning. 
 
 
 
Åkte ner på stan för att möta Metta och såg Argentina – Kroatien och delade på en charktallrik på Hasselblads framåt kvällen. Mycket trevligt och fantastiskt gott – getosten var inte av denna värld. 
 
 
Midsommarafton fick en ganska skön och långsam start med sovmorgon och life admin i sängläge (till och med att lägga in räkningarna är ganska behagligt då), och firandet inleddes sedan med ett par timmar i Slottsskogen ❤ 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag fick vidunderligt vackra liljor som lär bli en följetong här och på Instagram så länge de lever. Så otroligt fina! 
 
 
Alldeles lagom avancerad midsommarlunch var det här. Eller tidig middag, kanske, snarare. 
 
 
 
 
Lördagens fotboll intogs på O’Leary’s. Det var trevligt, och maten var god, men lite rörigt, lite dräggigt och synd på matchen förstås. 
 
 
Att Dag Hammarskjöldsleden kan vara så tjusig! 
 
 
Startade dagen med kaffe och Erin Kelly idag, innan fallerat försök till att köpa regnkappa och lyckat dito att hämta ett paket med tjugosju garnnystan och en bok… 
 
 
 
Mitt hår växer som ogräs! 
 
 
Som sagt – följetong 🙂 
 
Tvätten är klar, en riktigt schysst lasagne är äten och jag ska strax hoppa in i duschen, bädda rent och krypa ner tidigt. Femton arbetsdagar kvar till semester! Denna veckan hoppas jag att det blir salta bad i skärgårn med Therese på tisdag, Offspring på Liseberg på onsdag, bästa hänget på torsdag och sedan är det ju helg igen! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s