Söndagsutflykt till Marstrand

Försökte komma på igår vad vi skulle hitta på idag, jag föreslog havet… och så kom jag på Marstrand. Varför inte, sa T som kör bilen på utflykter och därmed får inkluderas i beslutsfattandet 😉 så vi satte fart mitt på dagen idag. Här kommer en hel hög bilder av diverse kvalité och på diverse saker! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En härlig dag, helt enkelt! 
 
 
 
 
Jag skulle på bokcirkel och blev avsläppt utanför Trädgårdsföreningen, så passade på att knata igenom den på väg upp mot Domkyrkan. Köpte en kaffe på vägen och sprang på en gammal kollega, sedan satt jag i gräset framför Domkyrkan och mådde gott i min ensamhet i en dryg timme. 
 
 
 
Bokcirkel är alltid trevligt och det är rawboll med hallonkokos och citronlemonad också! Boken till nästa gång blir Statsrådet och döden av Bo Balderson – jag är SÅ nöjd! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s