Välkommen till familjen!

 
Egentligen undviker jag Nordstan så mycket jag orkar – men vill man vara fin får man lida pin! Och det gick ju bra och jag fick med mig dessa fina som jag hade spanat in hem. Och så har mina fötter tydligen krympt en storlek igen. Händer med jämna mellanrum 😉 Har på mig dem hemma nu och det verkar gå bra… 
 
Så skönt att det är torsdag – denna veckan har varit smått hysterisk. I förrgår hände något med vårt betalmedel i resesystemet så ingen kunde boka några resor på ett drygt dygn. Det var förstås inte mitt fel, men eftersom resesystemet sa till alla att kontakta ”sin reseansvariga” var det ju jag som fick alla puckar… plus att vi skulle flyga hit en person med hustru utomlandsifrån imorse och när det var tolv timmar till avresa hade han fortfarande inte fått sin biljett. Så det blev ju en spännande dag, minst sagt! Helgen är välförtjänt, alltså. Och allt ordnade sig. 
 
Därför passade jag på att ta itu med hushållsgöromål ikväll – jag tvättar, har dammsugit och haft mig – för det är ju så löjligt skönt att slippa hålla på med sådant på helgen. Åt gröna dumplings till middag och ska strax ner och hämta det sista i tvättstugan, sedan blir det En unge i minuten och sedan gissar jag – läggdags! Dessutom slipper jag restskatt! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s