Tematrio: Idoler

 
 
Veckans tema hos Lyran lyder kort och gott: Berätta om tre nuvarande eller tidigare idoler! 
 
          

 
En person som varit en idol för mig sedan tonåren någon gång är Emma Hamberg. Jag tyckte att hennes Singel i stan-serie i VeckoRevyn var fantastisk och jag tyckte att hon var strålande som chefredaktör för tidningen – och jag hade till och med med mig hennes byline-bild till frissan första gången jag klippte mig kort i början på nionde klass! Sedan har jag fortsatt beundra henne, hennes kokböcker, ungdomsböcker och inte minst serien om Rosengädda – så hon förblir en idol för mig! 
 
En annan stor idol är Chrissie Hynde i The Pretenders. ”Alla” i min klass blev galna i Last of the independents när vi var på klassresa till Köpenhamn i sexan och sedan hängde de kvar hos mig, i alla fall. Hon kom in i butiken där jag jobbade första året i London ett par gånger, första gången kastade jag mig handlöst ner bakom kassadisken, andra gången vågade jag faktiskt prata med henne. Det var stort! 
 
På lördag ska jag få se ett av mina absoluta favoritband för första gången sedan 2004! Belle and Sebastian spelar på Gothenburg Film Studios och jag kan knappt bärga mig, det ska bli fantastiskt! 

0 reaktioner till “Tematrio: Idoler”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s