Allting glittrar och ingenting tar slut av Khashayar Naderehvandi

 

Khashayar Naderehvandi deltog i Göteborgs Romanfestival och ett samtal med Jessica Schiefauer och Karolina Ramqvist. Han gjorde även en uppläsning ur sin senaste bok – just denna, Allting glittrar och ingenting tar slut som kom ut 2016. 
 
Det handlar om flykt, kärlek, ångest. Samlingen består av tre delar, två mer traditionell lyrik och ett mittenparti på prosa, eller kanske prosadikt – jag gillar de traditionella bitarna skarpt men upplevde någon sorts stress i mellandelen. Det kanske är meningen, jag vet inte – men det blev liksom för mycket för mig. 
 
Men jag tycker om det. Det gör jag – jag kan bara inte bli riktigt så indragen som jag vill bli av poesi. Kanske bör jag läsa om den en annan gång, så kan det vara med mig och lyrik. 
 
 
Boken finns att köpa här eller här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s