Du är min bästa vän och jag tycker så mycket om att komma på middag hos dig av Martina Haag och Clara Block Hane

 

 
Jag passade på att låna denna på biblioteket i förra veckan – mest på skoj, jag tycker alltid att det är roligt att bläddra i kokböcker som är lite personliga – och det är denna verkligen. Fina små humoristiska texter som pendanger till ”kapitlen” och många roliga recept också. Jag skrev av ett par stycken som jag kommer att prova framöver, särskilt intressant var ett på koreanska köttbullar! (Jag kan ju inte låta bli att roas av att de rekommenderas att ätas tillsammans med koreanska päron, vilket förstås bringar tanken till detta…) 
 
Trevlig bok, alltså, med underbara bilder och en sorts genomsyrning av gemyt. Som kokböcker gärna ska vara! Dessutom distinkt opretentiöst. 
 
 
Boken finns att köpa här eller här
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s