Just nu-enkät

Hittade denna hos enligt O, och liksom hon behöver jag få lite överblick på mitt läsande… så vi kör väl? 
 
Vid sängen: Här ligger ett par biblioteksböcker just nu, nämligen A line made by walking av Sara Baume och en diktsamling av e.e.cummings. Jag är mycket förtjust i cummings, men det är inte direkt något man sträckläser… pust. 
 
På soffbordet: En hel hög andra biblioteksböcker – med soffbord räknar jag även ett annat bord i ”vardagsrummet”. Bland andra Vänaste land av Åke Edwardson, Handbok för ett begagnat hjärta av Tamsyn Murray, Gingarderoben av Leslie Jamieson och Erotic stories for Punjabi widows av Balli Kaur Jaswal. 
 
På läsplattan: Här finns ju ett outsinligt antal böcker, tack vare appar och annat. Men de jag har igång, så att säga, är Vita Tigern av Christin Ljungqvist och Boken om Blanche och Marie av P O Enquist. På telefonen har jag Milk and honey av Rupi Kaur. 
 
På jobbet: Framför mig ligger Tiden går så långsamt när man tittar på den av Josefine Lindén, men det är ju en bussbok snarare än en jobbok, men den råkade följa med upp när jag packade upp en massa annat krafs. 
 
I öronen: Den röda adressboken av Sofia Lundberg. Jag fick den i tryckt format från förlaget i förra veckan men det lutar åt att jag lyssnar på den istället. 
 
Bokklubbsbok: Återstoden av dagen av Kazuo Ishiguro till morgondagens träff, Spår av Lena Sundström till en annan cirkel och Fiskarmännen av Chigozie Obioma till en tredje. Och så Mordet på Orientexpressen till Kulturkollo Läser, som kör igång på fredag. 
 
Borde jag läsa ut: Det går lite långsamt med Vita Tigern, men jag tror att de mest är för att jag är så ruskigt trött på kvällarna när jag tar mig an den. 
 
Borde jag påbörja: Inget särskilt borde faktiskt, har gott om tid på mig till bokcirkelböckerna. Jo förresten, Grace av Anthony Doerr som jag fått som recensionsex ska jag sätta igång med inom kort. 
 
Längtar jag efter att få läsa: Åh, det är så mycket! Men jag ser verkligen fram emot John Greens nya, Turtles all the way down – men jag tror att jag vill sträckläsa den och sparar alltså till helgen 🙂 
 
3 andra böcker i min TBR-högThe Paris Wife av Paula McLain, The Twelve Days of Dash and Lily av David Levithan och Rachel Cohn, och… tja, jag är rätt sugen på Lo Kauppis Bergsprängardottern som exploderade efter att ha lyssnat på henne i lördags. Hämtade boken igår eftermiddag och den är tjock och inbunden så lite otymplig, men det blir nog tid och utrymme till den också! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s