Veckan som gått i lite bilder

Det har varit en väldigt intensiv vecka! Rolig, men intensiv – här kommer lite bilder 🙂 
 
 
 
 
Vackra morgnar och eftermiddagar i veckan, innan regnet satte fart i fredags… så himla härligt med vackert höstväder! 
 
 
I måndags var det höstmöte för medlemmarna av Bio Roys vänförening, med utdelning av stipendium till Johannes Nyholm följt av fika och visning av hans film Jätten, som vann flera guldbaggar i år. Den finns på SVT Play idag också, se den om du inte redan har gjort det! Vi fick även se kortfilmen Las Palmas, med Nyholms babydotter i huvudrollen som medelålders tant på charterresa. 
 
 
I onsdags var jag på Konstmuseet för att lyssna på en föreläsning om gatukonst av Peter Bengtsen. Här är några bilder från hans presentation – det var otroligt fascinerande! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Himla häftigt! 
 
 
Egentligen hade jag tänkt värma auberginegratäng när jag kom hem, men insåg snabbt att nä, efter konst ska det nog vara pyttipanna. Det var oerhört gott, förstås 😉 
 
 
I torsdags var det min nye chefs tur att bjuda på fika. Han gick ut hårt och köpte cheesecake och någon kladdkaka med valnötter. Vansinnigt gott – men vi skulle ju ut och äta trerätters på kvällen… 
 
 
På receptionsdisken på Riverton. En av de mest gillade bilderna på Instagram i år 😉 Det var dags att dels umgås och trivas ihop en kväll, och dels tacka av Pia som slutar hos oss i slutet av månaden för att satsa på sitt eget företag – bland annat med yoga- och äventyrsresor till Bali. 
 
 
Nu kom efterrätten först – chokladtårta med apelsinglass och pistagekrokant. 
 
 
Huvudrätten missade jag att fotografera men detta var förrätten, grönsakstartar med friterad getost och purjolöksemulsion. Fint ska’re va! 😉 Och mycket trevligt var det också. 
 
 
I fredags var vi på Gothia Towers för att kika på lokalerna inför julfesten och äta lunch. Här rökt oxbringa med grov senap och grejer, serverad med mac ‘n’ cheese – en underskattad tillbehörsrätt! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s