Veckan som gått – i lite bilder

 
 
I måndags var det äntligen dags för Martina Montelius Främlingsleguanen på Stora Teatern! One night only, följt av samtal mellan Johan Hilton och Montelius. Mycket intressant men extremt obekväma stolar… 
 
 
Under eftermiddagen gjorde jag något annat spännande – nämligen körde bilsimulator! Jag har ju inte körkort och har aldrig suttit bakom en ratt ”på riktigt” – var således riktigt nervös innan men det gick faktiskt bra! Jag hamnade någonstans i mitten av tabellen och fick ett fint bevis… 😉 
 
 
Rapport från Rymden i tisdags har jag redan berättat om. 
 
I onsdags var det föreläsning på Konstmuséet, om Batavernas trohetsed till Claudius Civilis
 
 

. Jag kan inte så mycket om konst, men jag är väldigt fascinerad och intresserad – det var spännande att lyssna på Görel Cavalli-Björkman och få lite insikt i hur en konservator bär sig åt, och om hur man kan röntga konstverk… ja, det var riktigt bra. 

 
Gick igenom utställningen Stadslandskap på väg in och ut ur hörsalen och högg ett par foton i farten. 
 
 
 
 
 
Kaffe på Evas Paley innan – jag är så förälskad i denna tapet. Det är kanske min sorts konst? 
 
 
Stor lycka när denna dök upp på väg till bussen också – om det nu var onsdag eller torsdag vill jag inte uttala mig om… 
 
 
I torsdags föreläste Ulrika Knutson både roligt, informativt och spirituellt om Charlotte Löwensköld (och de andra böckerna i trilogin) på Stadsbiblioteket. Hörsalen var nästan full – det var strålande! 
 
 
Hoppade högt när jag fick syn på detta härom eftermiddagen, men det var ju inte riktigt så dramatiskt som det såg ut på håll. 
 
 
Igår hade vi besök av Bob på kontoret! Jag vet inte om han blev förtjust i mig eller ville mörda mig, men söt är han. Jag tog en promenad till biblioteket på lunchen och hittade massor av vacker höst på vägen. 
 
 
 
 
 
En fantastisk, men ganska hektisk vecka alltså! Trots detta har jag hunnit läsa en hel del – förhoppningsvis är jag snart ikapp med mina texter 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s