Slottsskogspromenad och storkok

Det fanns två anledningar till att jag knatade ut i Slottsskogen i förmiddags – dels behövde jag frisk luft och motion, dels ville jag fånga en massa Totodiles så att jag kunde få min Feraligatr. Vilket jag lyckades med – samt att få några fina bilder! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lite kyligt och rått men skönt ändå! 

 
 
På väg hem susade jag in på Icas 100-årskalas och köpte äntligen en ny kaffebryggare. Gott kaffe blev det också, vilket gav mig energi att ställa till med storkok. 
 
 
En styck kålpudding…  
 
 
en hel skål köttbullar och ett litet gäng biffar med fetaost och grön chili! Nu ska jag väl överleva ett par veckor, även med många kvällsaktiviteter och Bokmässan! Inte för att jag inte gillar snabbnudlar ibland men det är ju käckt att ha lite förberett. 

0 reaktioner till “Slottsskogspromenad och storkok”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s