Rosor, kyssar och döden av Maria Lang

 

 
Christer Wijk har förlovat sig! Den vackra Gabriella Malmer har vunnit konstapelns hjärta, och Puck och Einar bjuds till förlovningsfest på Gabriellas farfars gods, Rödbergshyttan. De råkar vara i området någon vecka i förväg, och reser resolut dit på en gång. (Comme il faut… eller inte.) 
 
På plats finns även ett stort antal andra Malmer-medlemmar, och man får höra berättelserna om familjen som bor på Udden – Björn Uddgren, som bor kvar, och hans mor Gertrud som försvann när Björn var pojke. 
 
En kväll kallar farfar Fredrik på Puck och Christer för att de ska bevittna hans nya testamente. Under natten som följer dör han av en hjärtinfarkt, trots att familjemedlemmarna vakar över honom. Det visar sig snart att han blivit mördad. Kan detta ha någon koppling till kvinnoliket som grävs upp i närheten av Udden? 
 
Spännande, lättläst och utan att kräva alltför mycket koncentration. En pusseldeckare när de är som härligast! 
 
 
 
 
Boken finns att köpa här eller här

En tanke på “Rosor, kyssar och döden av Maria Lang”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s