Gråväder och pastatips

 
Idag är det grått i Göteborg, och ska så förbli i tio dagar framöver om man får tro väderleksrapporten. Det vet jag inte om man vill, riktigt… 😉 
 
 
Igår fick det gå snabbt mellan två kulturevenemang av vitt skilda slag – bokcirkel på Stadsbiblioteket om Mina drömmars stad och Idol hemma i soffhörnet. På en halvtimme skulle det duschas, fixas middag + matlåda samt frukost till morgondagen. Men det gick det med!
 
Duscha medan pastavattnet kokar. Ja, det kokar väl lite extra då men… koka pasta tillsammans med broccoli och rör ner tärnad kassler (eller annat om man inte gillar kassler – jag gillar Icas vinmarinerade, den är som vilken rökt skinka som helst) och vad-man-haver – i mitt fall lite färskost med pepparrot, lite riven ost och lite crème fraiche. Rör ordentligt så det blir genomvarmt och peppra generöst. 
 
Sjunk ner i soffhörnet med handduk på huvudet, en skål och en gaffel. Jättegott och en ypperlig matlåda, jag längtar redan till lunchen! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s