Vyer från Lindholmen

Jag är förkyld som en liten räv, men släpade mig till jobbet ändå eftersom vi dels skulle ha uppstartsmöte för ett nytt nätverk och så teambuilding hela eftermiddagen. Och med Ipren och halstabletter går det ju! Men när vi blev klara framåt halv fem kände jag mig riktigt kass och åkte hem istället för hem till chefen och laga fisktacos – ibland får men inse sina begränsningar och jag kommer att jobba hemifrån lite lätt åtminstone imorgon. 
 
 

Denna häftiga robot står utanför entrén till Radisson Blu Riverside. Han är ett pokéstopp också 😉 

 
 
Jag skrev på Insta att detta var från takterrassen men kom på att det var det inte, det var från ett rum vi kikade på. Nåväl. Kyrkan heter Tempel för tvivel och hopp och är en 19 meter hög metallskulptur av Kent Karlsson. Den sitter fast i botten med en vajer, och flyter omkring lite hej vilt. Fin! (Den är också ett pokéstopp, men man når det tack och lov från kajen och bron!) 
 
 
Från relaxavdelningen på taket. Mycket vackert! 
 
 
En party-Pikachu fick jag på väg hem också! Handlade lite i feberdimmorna men kom mest hem med 1,5 kg kaffe och en bunt sparris… 😉 Nu Sveriges Mästerkock och lite kaffe, sedan blir det bums i säng! 
 

0 reaktioner till “Vyer från Lindholmen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s