2016: 281 – The fill-in boyfriend av Kasie West

 
När populära tjejen Gia blir dumpad på parkeringen utanför skolbalen blir det panik. Hennes kompisar därinne tror ju redan att hennes pojkvän Bradley är påhittad – vad ska hon ta sig till? Jo, hon går fram till en kille som sitter i en bil och väntar på sin syrra och ber honom vikariera som Bradley. Och det gör han, tro det eller ej. 
 
Men naturligtvis kan hon inte sluta tänka på vikarierande Bradley – Hayden, som han heter – dagen därpå. Är det nu möjligt att konvertera honom från vikarierande Bradley till pojkvännen Hayden. utan att lögner och smussel blir exponerade och hon blir påkommen? 

Lättare sagt än gjort, förstås. Men det är ganska roligt att hänga med på resan! 

Jag vet inte om någon rekommenderade denna till mig, för det känns inte som något jag skulle ha valt varken efter omslaget eller baksidestexten. Men den passade alltså bra när jag behövde något lättsamt efter Generation Loss och den har faktiskt en del tänkvärda bitar också. Gias brors universitetsprojekt behandlar ett ämne som jag tror berör oss många idag – bekräftelsebehovet på nätet – och det var väl beskrivet. Jag kan tänka mig att läsa mer av West! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s