Regnig hemmajobbardag

 
Jag åkte in till kontoret imorse – hyste ett litet hopp om att det skulle kännas bättre i fot och ben om jag rörde lite på mig (trots att jag pep av smärta i duschen…) – men riktigt så var det inte. Så jag plockade med mig datorn, pratade med M ett tag och visade mina blessyrer, och åkte hem och jobbade istället. Jag har flera stora översättningsjobb att göra, så det passar ju faktiskt ganska bra. Det är redan rätt dött på kontoret också, så så får det vara. Jag kommer att stanna hemma med benen i högläge imorgon också, således. 
 
Samtidigt som jag bestämde att arbetsdagen fick vara slut kom en helt vansinnig regnskur – jag trodde inte att den skulle kunna hålla i sig särskilt länge – hur mycket vatten kan det finnas, liksom – men jodå, jag gick och lade mig och läste, somnade till en stund och det höll allt i sig. Ska det bli sommar någon gång, eller? 
 
Har beställt veckans mat för hemleverans imorgon eftermiddag, så himla käckt. Jag kan inte tala mig nog varm för det. Man tänker ju igenom vad man köper på ett helt annat sätt och kan jämföra priser på ett ordentligt sätt. Nu ska jag bland annat prova på att laga mat med laxfärs för första gången! Det blir spännande 🙂 
 
 

Har köpt mig en sommarlovspresent också – ni vet, det fick man ju alltid när man var liten? 😉 Jag var inblandad i utvecklingen av denna underbara berlock så nu när Camilla släppt den på Etsy var det ju inget att diskutera. Undrar ni var texten kommer ifrån? Lyssna nedan! 

 
 
Nu ska jag försöka blogga ikapp mig lite grann med Ack Värmland i bakgrunden. En bonus med att jobba hemifrån är naturligtvis att man automatiskt får lite sovmorgon 🙂 

0 reaktioner till “Regnig hemmajobbardag”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s