”Baserat på din smak…”

 
Jag har glömt att skriva ordentligt om matleveransen från Mat.se häromveckan – det var kanonbra, hur som helst, och nu tänkte jag upprepa det hela eftersom det är så ofantligt praktiskt att slippa släpa mat på bussen, slippa planera mer än en gång (jag gillar att planera mat, men inte när jag sitter på bussen och är kissnödig och inte sugen på någonting vettigt), slippa handla hungrig och trött, slippa handla när man redan har en massa saker att bära på… och så vidare. Det är verkligen en välsignelse. 
 
Allt jag fick hem var helt och rent, så att säga – frukt och grönt var fint och ordentligt packat – det enda jag möjligen inte var nöjd med var att leveransen kom en halvtimme för tidigt. Men rimligtvis hade han gjort några andra leveranser och kommit tillbaks om jag inte hade hunnit hem, så det gjorde verkligen ingenting. 
 
Så jag loggade in nu för att förbereda en order eftersom jag kommer hem till civilisationen imorgon igen. 
 
Och sidan är så käck att den rekommenderar saker baserat på ”min smak”!  
 
Några saker där den träffade rätt, helt mystiskt eftersom jag aldrig köpt något i samma kategori: syltlök, cola zero, skivad ost, tzatzikimix. 
 
Två saker som jag verkligen inte förstår: tamponger och pulvermos. Av alla saker som den kan få till, även om det är slumpmässigt – tamponger och pulvermos. Jag har aldrig köpt pulvermos i mitt trettiotreochetthalvtåriga liv och jag lovar, jag tänker inte börja nu. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s