Rimmel Instyle Coral

 
Jag var naturligtvis tvungen att ta en räd på Boots på Stansted i söndags – särskilt som de hade 3 för 2 på hela Rimmelsortimentet! Jag har förstått att Rimmel var ett lite skräpigt märke här förr, men det är det inte längre – även om det förstås är billigt. 
 
Jag köpte BB Cream, en highlighter och en fantastisk tuscheyeliner – och tre nagellack, varav detta är det första jag har provat. Är väldigt nöjd, särskilt med att det faktiskt torkar så fort som det utlovas på flaskan. Ja, jag skulle ju inte börja hantera textilier eller laga mat med dem nymålade, men strax före läggdags funkar ju bra! Jag fick kapa naglarna förra veckan, och tycker att sådana här färger är väldigt snygga på korta naglar. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s