2016: 127 – Loranga, Masarin och Dartanjang av Barbro Lindgren

 

 
Jag har skrivit om Loranga, Masarin och Dartanjang tidigare, och jag har inte så mycket att tillägga förutom att det var väldigt härligt att lyssna på denna som ljudbok! Lyssnade på den under en förmiddag med massa stress runtomkring och det satt som en smäck! 
 
Något som är roligt är att den är klassificerad på Storytel som ”vabruari”, och ja, jag kan inte tänka mig något bättre sätt att få en tyst timme hemma. Sätt barnen hos Loranga, Masarin och Dartanjang och de lär ha det precis lika härligt som du själv. Förresten tycker jag förstås att du också ska lyssna! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s