Boktolvan 2014

 
Boktolvan är något av en institution bland svenska bokbloggare har jag förstått, och nu när jag har insett hur bra det är för mig att ha konkreta projekt så tänker jag hoppa på lite olika projekt och utmaningar under året som kommer. Det får ju gå som det går, det gör det ju i alla fall, men jag tror på goda föresatser! 
 
Boktolvan går ut på att man under ett år ska läsa tolv författare man tidigare inte läst. Vissa tar det efterhand och vissa gör upp en lista på ett antal författare som man vill läsa, och väljer från den listan. Jag tror att jag kommer att göra det senare, skriva någon sorts utkast idag och sedan fylla på as and when, så att säga. 
 
Det hela förenklas dessutom av att blogg.se äntligen tillåter att man har inlägg i fler än en kategori på en gång. Med andra ord kan de vanliga bokinläggen även vara kopplade till respektive utmaning. Bra va? 
 
ѽ Haruki Murakami 
ѽ Mats Strandberg 
ѽ Suzanne Collins 
ѽ Melina Marchetta 
ѽ Milan Kundera 

 ѽ Cecelia Ahern 
ѽ Margaret Atwood
ѽ Tracy Chevalier 
ѽ Joanne Harris
ѽ Terry Pratchett
ѽ Isabel Allende
ѽ Philip Pullman
ѽ Karin Boye (utöver lyrik)
ѽ Vilhelm Moberg 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s