Hej!

Alltså, det här med sovandet. 
 
Först sover jag typ tre timmar sammanlagt på tre nätter. 
 
Sedan sover jag med nöje tio timmar per natt flera nätter i rad. What’s that all about? 
 
Nätterna till fredag, lördag, söndag och idag har jag sovit som en STOCK. Normalt brukar jag ju tvångslägga ifrån mig boken för att försöka somna då klockan blir mycket – nu klipper jag med ögonen efter ett par kapitel och somnar som en stock. Är jag uppe på toaletten eller så på natten somnar jag om så fort jag lägger huvudet på kudden. 
 
Så. Underbart. SKÖNT. Jag älskar att sova gott. 
 
Fast jag drömmer ju så det står härliga till. Igår natt hade till exempel pappas kusin, damfrisörska, ersatt min neurolog på Sahlgrenska där de satt i öppet kontorslandskap och hon var tvungen att ringa mina arbetsreferenser för att kunna trippel-dubbla mina mediciner. 
 
Jag var svinsur på henne när jag vaknade av kyrkklockorna 😉 
 
Dagens lunchdejt med R blir uppskjuten till onsdag då hon måste jobba, så jag struntar i att åka till Högsbo då jag ändå ska dit på onsdag. Inget så intressant kan väl ha dykt upp i brevlådan. 
 
Istället coachar jag pappa i att laga löksoppa och söker alla jefvla jobb i Göteborg. Och förbereder Dagens dikter framöver, det är hemskt kul att läsa om gamla favoriter – och hitta nya av gamla favoritpoeter också förstås. 
 
Laterz. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s