012 – En låt av ett band du hatar

012 – En låt av ett band du hatar

Det här är också svårt. Det är få band jag hatar. Och hat är faktiskt ett väldigt starkt ord (ursäkta om jag låter för politiskt korrekt här). Men om man får säga att band som jag ogillar då jag tycker att det allra mesta de har gjort är otroligt tråkigt och intetsägande – men just denna låten tycker jag är helt fantastiskt bra. Det är väl ett bra sätt att vända en lite tråkig fråga till något bra?

Jag måste tyvärr upprepa mig – det är Coldplay igen – men jag tycker att Viva la Vida är en otroligt bra låt.

Första gången jag hörde den på radio, på promenad till jobbet, tänkte jag att det lät som Coldplay men de kunde väl  inte ha gjort en så bra låt. Jo, tydligen. Jag älskar den fortfarande men står inte ut med mycket annat de har kommit med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s