010 – En låt som får dig att somna

010 – En låt som får dig att somna

Nu är det väl såhär att jag somnar inte om det finns ljud omkring, så det finns ingen särskild låt som får mig att somna på det viset. Däremot finns det ju låtar som är så fruktansvärt tråkiga att jag VILL somna, så vi får väl resonera på det viset.

När jag bodde i Whitechapel hade jag och Tom ett särskilt uttryck för musik som får en att vilja lägga sig ner på golvet och bara stänga av för den är så tråkig. ”Who-died-music.”

Det absolut värsta exemplet är Coldplay – Yellow. Bara jag tänker på den blir jag lite tröttsnurrig för den är så vansinnigt seg.

Men jag knusslar inte. Det är många som älskar den så jag kan lika gärna lägga in den. Njut, om ni kan. Jag tror jag går och lägger mig igen, de 15 sekunderna jag var tvungen att lyssna när jag letade upp skriptet var tillräckligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s