008 – en låt som du kan hela texten till

008 – en låt som du kan hela texten till


Nu är jag textälskare, praktiskt taget all musik jag älskar är för att texterna är så bra. Kanske en miljöskada efter ganska mycket poesistudier på universitetet, jag vet inte riktigt – men jag kan praktiskt taget alla texter till alla låter jag älskar utantill, så det här blir inte lätt!
Det enklaste kanske är att ta någon som jag älskar att sjunga med i helt enkelt? Vi gör så tror jag.

Catatonia med Don’t Need the Sunshine. Underbar sång, som även fått vara med på Operation Dagsverke när vi satt i den kissdoftande tunneln mellan Nordstan och Centralen för ungefär hundra år sedan. Oja. Måste plocka hit min gitarr nästa vecka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s