002 – Din hatlåt

002 – Din hatlåt

Nu tänker jag såhär att det är inte speciellt intressant att skriva om skräplåtar som bara ÄR skräp – det är roligare att nämna låtar som jag avskyr och ”alla andra” älskar.

Jag tror att den mest prominenta är Billie Jean med Michael Jackson. Jag står inte UT med Michael Jackson, tror inte att det finns en enda sololåt han gjort som jag tycker är ens acceptabel att lyssna på. Jackson 5, visst, inga problem, men hans sologrejer, nej, det går inte. Och Billie Jean är värst. Bara jag tänker på introt blir jag genast lite irriterad. Nej, usch. Den får vinna denna gången. Yuck!

Har till och med slagit mig som bara farao en gång för sjuhundra år sedan på Bedrock när jag kände att jag var tvungen att förflytta mig väldigt snabbt från dansgolvet när denna spelades och hela golvet badade i öl som alla Billie Jean-fans som vallfärdade TILL dansgolvet spillde omkring sig… det blev lite… halt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s