läppstift och första dansen

När vi var på utbyte i Alsace för ungefär sjutusenfemhundra år sedan hittade jag och Linda de ultimata läppstiften på Sephora. Jag använder sällan läppstift då jag har en tendens att smeta ut allt över halva ansiktet, och även att se ut som en porrstjärna då min mun är ganska liten på bredden men jag har rätt så fylliga läppar + läppstift = porrmun.

Vann dock en auktion på eBay om fyra Sephora-stift häromdagen (£5 för fyra läppstift – can’t go wrong!) – ett i just rätt färg, ett rödare, ett mer rosa och ett… gult? De dök upp idag – trodde att det skulle se helt annorlunda ut men det är faktiskt helt illgult. Skumt – eller är det så att hepatitlooken är stor i år?

Hade tänkt sätta mig ner och se på gårdagens Desperate Housewives direkt from the US of A men det har inte kommit upp ännu, bu! Vi har kikat lite på hotell/venues till bröllopet samt diskuterat vilken låt vi ska ha som första dans… mer eller mindre seriöst.

Mina tre favoriter hittills – i all seriositet – är nog:

Something av The Beatles – en av mina favoritlåtar alla kategorier och den är ju så underbart vacker. Tycker även att den passar väldigt bra just i bröllopssammanhang 🙂


God Only Knows av Beach Boys – också en all-time favourite för min del 🙂 Kanske är lite Love Actually-ripoff men det struntar jag i. Den är så sjukt fin 🙂

– The Pretenders – Don’t Get Me Wrong – kommentar överflödig:


Föreslog även att det kanske skulle passa med Lily Allen’s F*** You men det var inte så populärt… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s