mellandagsshopping

Det är lite av en tradition för mig att åka in till stan på annandagen. Jag är oftast ganska bra på att fynda och det är ju väldigt roligt också.

I år köpte jag mycket, även om inte allt var på rea. Mamma var snäll och körde mig till Backaplan – jag lurade med henne in på Skopunkten där jag hittade tre älsklingar. De påstod att man fick 100% rabatt på det tredje paret så vi kan väl låtsas att det räknas som rea? Eller?

Under en femhundring för alla tre, det känner jag mig mycket nöjd med.

Sedan tog vi en repa in på H&M, jag köpte två par svarta tights som vi inte behöver se bild på, och mamma köpte en sminkpalett åt mig! Jag har velat ha en sådan med "flera färger på samma-rouge" i, och ögonskuggorna är också jättevackra! Tack mamma ❤

Har inte kommit mig för att köpa en för jag har bara hittat svindyra på Body Shop etc. och tänkte att jag köper den senare för jag har ju så mycket smink, men mamma ville visst att jag skulle ha den 🙂 Kanske hon tycker att jag är blek månntro?

Nästa reafynd blev denna underbara klänning från Indiska – kolla blomsterdetaljerna, jag tycker den är hemskt vacker. Lite annat plock från Indiska också, som alltid – örhängen, chaite, en vinkork…

Två DVDs och en bok blev det också:

Och sedan var jag ALLDELES slutkörd 🙂 så det blev lugn hemmakväll med mamma och pappa. Middag, gott vin, På Spåret och sedan ett långt skumbad med Lemon Bath Sugar, och nu är jag peelad, skrubbad, filad och insmord med passionsfruktsdoftande body butter, iklädd tights, benvärmare och guldtröja och mår som en prinsessa. Det är väldigt skönt att vara hemma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s