göteborgslunch

Jag vågade mig in till stan för att spana på reorna lite grann idag – foton kommer snart, det är middagsdags här men jag hinner lägga upp ett par bilder från min lunch på Le Pain Francais på Engelbrektsgatan – positivt överraskad, fast det var lite väl mycket blad i salladen och lite väl lite substans… skaldjurssallad kallades den, räkor och kräftstjärtar var det i:

Sedan en kopp café au lait som var klart godkänd och mycket vacker med fjädermönster i skummet. Jag hade lite kardemumma på toppen också, hade glömt hur gott det är.

Nu blir det varmrökt lax. Skål!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s