julklappar

Vill ni titta? Alla bilder är clickable.

Det här blev en bonuspresent. Jag fick syn på paketet i köket precis innan vi skulle åka hem och frågade min faster vart det kom ifrån. Hon visste inte men jag fick det. Himla snällt! Och roligt att ta med hem till Andy tycker jag. Det är stjärnor och granar och sånt.

Monica Antonssons Mia – Sanningen om Gömda, som höll mig uppe en bra stund för länge igår kväll.

Grönt socker! Har ni sett vad tufft! Jag måste titta på deras hemsida sedan och se vad de tycker att jag ska hitta på med det.

Matilde av Denise Rudberg och en bok om medelhavsmatlagning. Mums!

Skärgårdskonfekt! Hallonhjärtan doppage i mörk choklad. Det låter så gott och struten är så söt!

Fotspakit x 2. Nu kan jag ha superfina fötter till Beach 2009. Hahahahaha, som om jag ens kan tänka på en strand under sommarmånaderna. Fast superhärligt i alla fall. Söndag eftermiddag, fotbad, bok, you’ve got me.

Sjöjungfrun, som jag har längtat!

Kökshandduk från Sydafrika av märket Skinny, vet någon något om det här?

Supersöt plåtburk, perfekt till kaffe (som jag annars har en tendens att spilla över hela köket). Den är lite julig men det spelar ingen roll, här i huset har vi till exempel en tomte på kaffeburken året om.

En Sgt Pepper-mugg! Fy fasen så tuff 😀 Den skulle tydligen varit med i påskägget egentligen…

En massa smått och gott – ansiktsservetter (jag fick fyra paket, jag har tre och ett halvt hemma hos Andy – kommer INTE att behöva köpa sådana på ett tag!), tandborstar, tandtråd, sminkborstar, body scrub, ansiktspeeling och deodorant.

Samt lite annat som inte fastnade på bild – en badbomb med sheasmör som luktar otroligt, en uppblåsbar kudde till badkaret och naturligtvis kameran som gjort detta inlägg möjligt! Med den kom även fodral, batteriladdare och uppladdningsbara batterier, minneskort på 1GB och ett USB-minne som man kan STOPPA IN MINNESKORTET I!!!!! Så fiffigt! Jag blir alldeles ställd av sådana fina saker och jag är så glad för alla mina julklappar!

Fick även pengar av mormor – mer än vad det brukar ligga på så jag funderar på att köpa den där parfymen jag drömmer om fast den är så snuskigt dyr… aaaah.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s