god jul!

Efter pyjamasfiaskot igår kväll lyckades jag på något sätt slarva bort boken också. Och den KAN inte vara speciellt långt borta, jag förstår ingenting.

Men ikväll ska jag läsa Mia – Sanningen om Gömda som Tomten kom med och som jag har längtat! Tomten kom också med Sjöjungfrun av Camilla Läckberg, men plockar jag upp den blir det ingen sömn alls och förmodligen blir jag rädd och tror att det bor mördare i övre hallen.

Dagen har varit riktigt fin. Lång, som förutspått, men det var mycket trevligt. God mat, gott sällskap, fina klappar och underbar familj. Jajamensan.

Jag fick en ny kamera som jag hade önskat, men jag har faktiskt inte tagit så mycket kort ännu. Det börjar bli sent och jag vill gärna lägga mig ner, sträcka ut ryggen och hänge mig åt Monica Antonssons bok.

God jul, igen, som sagt, och vi ses imorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s