sömnig söndag

Det blev bakpotatis till middag. Jag orkade inte anstränga mig. En med hittepå-räkröra och en med ost, lite baconbitar och ett gäng champinjoner. Jo, det var faktiskt riktigt gott.

Sedan var det trauma när vi skulle hänga upp elementjäveln på väggen igen och gud vet vad men gipset lossnade så nu kanske det kommer gipsmän och lämnar kostnadsförslag imorgon och jag är redo så isåfall får jag ta hand om dem och försöka förklara vad problemet är – jag har inte en himla aning. Jaja, det får väl ordna sig. Jag hade tänkt julhandla men det är inte hela världen…

Jag skulle kunna sitta uppe hela natten, men jag har ingen lust. Jag längtar efter mina pyjamasbyxor. Har längtat hela dagen. Ska bädda rent och sedan krypa ner med en tidning tror jag. Andas lugnt i mörkret och slumra bort i natten. Ah.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s