Mid-week shuffle

Vad kass du är på att skriva boktexter, fröken Larsson, tänker du. Och ja, det är jag, fast det är mest för att jag just nu är kass på att läsa! Jag jobbar på med Det men det är inget man läser över en natt direkt, och så läser jag När oskulder kysser på bussen men det är för korta tider och så har jag haft ett Celebi-quest i Pokémon Go att tänka på och så försöker jag läsa Shrimp av Rachel Cohn och lyssna på Nattvakten av Sarah Waters och så måste jag läsa Plåtmannen och så… ja. Ni fattar! Denna veckan har jag dessutom typ noll tid över (pga roliga saker, inget annat) så det får bli som det blir helt enkelt. 
 
Och jag har ett par utlästa böcker bland utkasten, också. Så det kommer! Men tills dess, här är lite bilder! 
 
 
Jag har en plan på frysrensning och började uppifrån, vilket innebar hamburgare till middag i söndags – och en riktig vitaminbomb till smoothie till frukost. Jordgubbar, hallon, blåbär, spenat och avokado var det här, med lite kokosyoghurt och någon sked jordnötssmör. Gott! 
 
 
Lite oplanerad egentid på eftermiddagen vilket resulterade i att jag åkte ner på stan och röstade när jag ändå var i farten. Skönt att ha det gjort, minst sagt. Det känns så otroligt viktigt denna gången och jag får bara tvångstankar om matförgiftning och att missa valet. Och så vidare. Men nu är det alltså klart. 
 
 
Hälsar alltid på Karin på vägen, förstås! Det var ohyggligt varmt i stan och jag föreslog / krävde således bad framåt kvällningen. Helt. Gudomligt. 
 
 
 
 
 
 
SÅ vackert och så stilla. Solen hade ju legat på hela dagen så vattnet var uppvärmt och det var verkligen som att glida ner i sammet. Ljuvligt! Nästa planerade bad är imorgon, men nu såg jag att de hotar med åska… vi får se. Jag är optimist! 
 
 
I måndags fyllde Metta år! Detta firades på stickkafé på Adlibris Market. Jag fick ett infall under konferensen i fredags och kom på att jag kunde sticka en ”tårta”, så det gjorde jag. Det är en ganska enkel mössa i botten, och ett hårspänne från H&M som ros. Jättemysiga timmar var det i alla fall! 
 
 
Julgarn med glitter. Om ni tror att jag kunde stå emot så har ni höga tankar om mig för det kunde jag absolut inte. 
 
 
Kom hem till detta fina recensionsex från Piratförlaget, stort tack för det! Längtar verkligen, Lövestam är min husgudinna. 
 
 
En vacker vy från ett av våra mötesrum igår morse. Disigt men så tjusigt. 
 
 
Jag stickade en liten sjal av det underbara pastellgarnet till världens finaste lilla tjej, Margo i Los Angeles! Skickade i förra veckan och tidigt imorse fick jag meddelande av Linda om att den kommit fram. Och passar, som ni ser! Hur söt får man vara liksom. 
 
 
 
 
Och idag gör min fina Reynasjal debut bland folk! Blockade den i förrgår kväll och imorse nålade jag loss den. Så otroligt glad att den blev fin och att jag faktiskt vågade ta mig an det vackra garnet. Får så mycket blodad tand av att lyckas – den må inte vara perfekt på alla ställen och dessutom släppte garnet på ett ställe förra veckan så jag fick knyta lite – men det syns faktiskt knappt. Så roligt! 
 
 
Igår var det releasefest på Göteborgs Litteraturhus för Thomas Petterssons Den osannolika mördaren. Så himla intressant! Jag har Filter-artikeln hemma på nattduksbordet men har inte hunnit läsa ännu – men det ska jag sannerligen göra nu. Eller ja. Snart! 
 
Ikväll är det dags för Madame Butterfly på GöteborgsOperan. Full fart, som sagt, men det är verkligen roligt hela tiden just nu. September är en fantastisk månad! 

0 reaktioner till “Mid-week shuffle”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s