Lager 157 levererar

Jag är inte ens lite sponsrad, men det vore kriminellt att INTE tipsa er om detta. Jag har varit på jakt efter en lite tunnare munkjacka eller liknande, inte sådär jättetjock, att ha på gymmet. Har även varit på jakt efter något att ha hemma på kvällen när det är kyligt – jag har en stor och tjock och klumpig hoodie från Reading 2002, men den är så tungarbetad och skitjobbig att tvätta. 
 
Så hamnade jag på Lager 157 igår efter jobbet och… 
 
 
Ja, på riktigt – två stycken för åttio kronor. Medlem blev jag i kassan. Det är ju helt otroligt! Jag tog en svart och en grå, de är jättesköna i kvalitén och just lätta men samtidigt varma och goa. Fantastiskt! 
 
 
Dessutom en sådan här stickad tröja som verkligen satt som en smäck. Det är inte alltid just en sådan storlek som M/L passar i både passform, ärmar och längd, tycker jag – men det gjorde denna. Jag är salig och tänker nog återvända inom ganska kort – jag hade så mycket att släpa på igår och vi hade en tid att passa – de hade flera andra plagg, t.ex tunnare koftor i fina färger och material, som jag är sugen på. 
 
Missa inte Lager 157 om du har ett i närheten! ❤ 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s