Tematrio: Resmål

 
Lyran skriverDen senaste tiden har jag tänkt mycket på resor, det finns många ställen jag skulle vilja åka till. Berätta om tre böcker som utspelar sig i ett land/en stad du gärna skulle vilja besöka irl! 
 
   

   

 
Jag är jättesugen på att åka till Kanalöarna vid tillfälle och Mary Ann Shaffer och Annie Barrows underbara bok The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society gjorde mig verkligen inte mindre intresserad! Måste ta tag i det där. 
 
When we collided av Emery Lord utspelar sig i en fiktiv småstad i Kalifornien. Jag kanske inte har något sug just efter småstäder, men jag skulle väldigt gärna vilja besöka Los Angeles och San Francisco. Jag har ju en av mina bästisar där, så det är inte ogenomförbart – men just nu passar nog mindre bra. 
 
Bonjour Tristesse av Françoise Sagan äger jag på tre språk och har fortfarande inte läst. Helt galet! Men den utspelar sig på franska rivieran, vilket får representera även Provence, som jag är otroligt sugen på. 

0 reaktioner till “Tematrio: Resmål”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s