Hej, kära tappra själar

Ja, jag är världens sämsta bloggare! Det var bara det att jag först hamnade i en lässvacka och sedan läste ett par dåliga böcker och tappade sugen lite lätt. Men nu har jag läst ett par riktigt bra – mer om dem snart – och får försöka ta mig samman och skriva åtminstone något om dagen. Ni är faktiskt några stycken som fortfarande orkar titta in, all heder till er! 
 
Nu hinner jag inte så mycket mer, men jag kan visa ett par utsiktsbilder från nya kontoret (dock inte mitt fönster, jag ser en gul fasad). 
 
 
Läppstift och TV-hus. Två mycket olika konstruktioner. Du ser även Göta Älv-bron, med lite god vilja – den ska tyvärr rivas. Jag hade inte riktigt förstått hur nära TV-huset faktiskt är, någon tipsade om restaurangen där för lunch och jag ba’ det är ju skitlångt. Det är det bevisligen inte alls det. 
 
 

Mycket göteborgskt. Tyska kyrkan, kran, Gothia Towers, Liseberg. Faktiskt lite häftigt att man ser spoass långt och såpass tydligt ❤ 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s