Humoristiskt om ungas identitetsfrågor

   

 
 
Gårdagens sista seminarium (för mig) hette Humoristiskt om ungas identitetsfrågor, medverkande var Åsa Asptjärn och den österbottniska humorduon Ted Forsström och Kaj Korkea-Aho, som nyss kommit ut med sin första bok – en ungdomsbok i mejlform. Jag har läst Asptjärns tre böcker om Emanuel Kent (Konsten att ha sjukt låga föväntningar, Manifest för hopplösa och Rimligt lyckade ögonblick) och gillar dem, så jag var nyfiken på att lyssna på henne i verkliga livet. Moderator var Lisa Bjärbo, som jag också gillar skarpt. 
 
 
Det blev en rolig trekvart med diverse anekdoter och reflektioner kring vad som är roligt och inte och jag blev väldigt sugen på att läsa herrarnas bok, som heter ZOO! Virala genier – jag har just lämnat inköpsförslag till biblioteket på den. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s