Slut på stjärnorna!

 
Jag har nu testat att betygsätta böcker i mina recensioner – eller kommentarer, om en vill kalla det så – i knappt nio månader. Även efter 18 års bloggande får jag lov att prova mig fram! Nu har jag tröttnat på stjärnorna och nöjer mig hädanefter med att betygsätta på Goodreads och kanske länka till sidan där istället. 
 
Jag hade tänkt att en skala på sju är lite enklare att tackla än fem, men nej, jag vet inte. Något som får en trea på Goodreads kan få en femma här, men det kan även något som får en fyra där och jag orkar inte försöka rationalisera det i huvudet längre. 
 
Så nu kör vi utan stjärnor – och med lite tur kanske jag har tid att göra lite andra renovationer här i helgen – det har sett likadant ut ganska länge 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s