Sommarläsningsenkät

 
Många har fyllt i Lyrans fina sommarläsningsenkät och jag vill väl inte vara sämre! 
 
== 
 
1. Brukar du läsa mer eller mindre, eller som vanligt på sommaren?
Det är nog egentligen ingen jättestor skillnad i volym – men visst är det ju så att jag under några veckor åtminstone kan ligga uppe längre på nätterna och läsa, och kanske få lite mer spontan lästid på dagarna också. Så kanske lite mer, ändå. 

2. Läser du samma typ(er) av böcker som under övriga delar av året, eller läser du något speciellt på sommaren?

Ja, det tror jag – men är jag i Hunnebo kan det bli en lite större del deckare och liknande eftersom det är sådant jag har bunkrat på loppis och som står i en hylla i rummet där jag sover. 

3. Beskriv den ultimata sommarläsningsplatsen! Inkludera gärna smaker, dofter o s v.

Var som helst utan påtaglig vind, getingar, skrikande barn och annat oskick. Med andra ord, någon sorts utopisk plats som aldrig kan uppnås och särskilt inte på västkusten 😉 Gärna med ett stort glas iskaffe vid min sida också! 

4. Vilken bok är perfekt för en slö dag på stranden/i hängmattan?

Något som inte kräver alldeles för mycket djupare tankeverksamhet men som ändå är engagerande nog att inbjuda till sträckläsning. Något av Sara Lövestam, kanske? Jag hoppas ta mig igenom större delen av hennes produktion i sommar. 
5. Berätta om en bra bok som utspelar sig på sommaren!
Tordyveln flyger i skymningen, förstås! Den läste jag om varje sommar under ett antal år i tonåren. 

0 reaktioner till “Sommarläsningsenkät”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s